Op weg naar een Nieuwe Wereld!

Beste Epische spelers!

Een paar weken geleden heb ik voorzichtig eens gepolst of er belangstelling was voor een volledig nieuwe wereld. Schoorvoetend kwam daar “ja”, vooral vanwege de vele problemen op de server. Wellicht hebben jullie gemerkt dat Lord_Ednil aanmerkelijk minder online was dan jullie van hem gewend zijn. En ik heb me nauwelijks nog laten zien. Ja, ik had het druk… maar niet alleen met mijn werk 😉

Als ware avonturiers zijn wij opzoek gegaan naar De Nieuwe Wereld. Vele omzwervingen hebben wij gemaakt, zijn door diepe dalen en over hoge bergen gegaan en zijn in een storm ook bijna verzopen. Na lang zoeken hebben we een nieuwe wereld gevonden, met een fatsoenlijk spawnstadje genaamd Drakenburg. Dit hebben we in het geheim gedaan, om te voorkomen dat mensen zoiets kregen, ‘ja alles is nu toch voor niets’. Vandaar dat we het een beetje als verrassing hebben gehouden!

Geen paniek, mocht je druk met iets bezig zijn geweest… de server is hierna vrij te downloaden!

We hebben flink doorgezwoegd. Morgenmiddag rond 13:00 gaat de huidige wereld ‘dicht’. De server zal dan waarschijnlijk ongeveer een uur (mogelijk langer, hopelijk korter) offline zijn. Ook kan het zijn dat de server wel online is, maar dat je er niet in kunt. Dat is normaal.

We zullen op SWB en op de website een berichtje plaatsen zodra we weer online zijn, dat zal hopelijk rond 14:00 zijn. Je hoeft dus niet onophoudelijk de server lijst in minecraft te refreshen (liever niet zelfs). We plaatsen een bericht.

Hopelijk zien we zoveel mogelijk van jullie morgen!

One Response to Op weg naar een Nieuwe Wereld!

  1. robinhierr zegt:

    Ik ben zeer nieuwsgierig…

Geef een reactie